Nožem izbo mladiće zbog devojke

Pijani mladići započeli tuču ispred diskoteke "Madona" u Požarevcu, a potom je nastavili ispred kluba "Faraon", dok ih nije pohapsila policija

  • 0

Dve osobe su povređene juče u masovnoj tuči ispred kluba "Faraon" u Požarevcu u kojoj je učestvovalo petnaestak alkoholisanih mladića.

Oni su svađu započeli u diskoteci "Madona", na periferiji grada, a potom je nastavili ispred kluba "Faraon", na Pionirskom trgu.

- Masovna tuča izbila je, navodno, zbog jedne devojke, oko koje je sukob započeo još u "Madoni". U jednom trenutku, Vojislav P. (19) izvadio je nož i ubo u butinu Petra K. (22) iz Kostolca i Stefana I. (19) iz Novog Sada. On je dohvatio nož i povredio ovu dvojicu, nakon što ga je Petar K, pošto je istrčao iz svog auta, nokautirao pesnicom - saznajemo iz istrage.

Nastavak tuče sprečila je interventna jedinica policije, koja je pristigla na lice mesta za samo nekoliko minuta. Svi izgrednici privedeni su u policijsku stanicu, nakon čega su protiv njih podnete adekvatne prijave.

Protiv glavnih aktera tuče, Vojislava P. i Petra K., podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, dok su protiv ostalih izgrednika podnete prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira.

Brza i efikasna reakcija policije sprečila je možda kobnu tuču, kakva se na ovom istom mestu, ispred "Faraona", desila 2010. godine.

Tada su Sašu Vasića (21) brutalno pretukla sedmorica maloletnika, od kojih je jedan kasnije osuđen na maloletnički zatvor u trajanju od šest meseci do četiri godine, trojici je izrečena mera pojačanog nadzora, a ostali su oslobođeni krivice.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA