Vlada finansira socijalni program u Jatu

Radnicima nacionalne aviokompanije koji se prijave za dobrovoljan odlazak iz preduzeća na raspolaganju je više opcija, među kojima i otpremnina u iznosu od 300 evra po godini radnog staža

  • 3

Ministarstvo finansija i privrede saopštilo je da će zaposleni u Jat ervejzu moći da se prijave za dobrovoljan odlazak iz preduzeća od danas do 6. septembra, u skladu sa socijalnim programom koji finansira Vlada Srbije.

Radnicima nacionalne aviokompanije na raspolaganju je više opcija, među kojima i otpremnina u iznosu od 300 evra po godini radnog staža, a svaki od njih će se pojedinačno opredeljivati za sebe najpovoljniju opciju, navedeno je u saopštenju.

Posle prošlonedeljne saglasnosti Vlade Srbije o nabavci 10 aviona putem lizinga, sprovođenje socijalnog programa je još jedan korak u cilju primene strateškog partnerstva između Etihada i Jata, ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miko

    13. avgust 2013 | 11:41

    i ja njima da placam otpremnine a nisam leteo jat-om a kako stvari idu, necu ni sa novim ... drzava drzavnim isplacuje i onda kroz porez na dobitak pola da im uzme i cirkus ... Svi srecni

  • стрептомицин

    13. avgust 2013 | 10:11

    То ће бити једини домет поклањања домаће компаније арапима, отпуштања радника и у другој фази распродаја имовине и онда следи повлачење "страног инвеститора". Већ толико пута виђено у Србији!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA