Hirurg ukrao heroin iz želuca narko-dilera

Kada su pretresli hirurga pronašli su paketić od pet grama heroina koji je bio sakriven u odeći. On je u trenutku privođenja bio pod jakim dejstvom opijata

  • 1

U glavnom gradu Rusije policija je uhapsila hirurga koji je pokušao da ukrade heroin iz želuca narko-dilera, prenosi lokalna policija.

Hirurg iz bolnice u mestu Bogotolsk bio je pod dejstvom velike količine narkotika kada je uhapšen. On je vadio paketiće sa heroinom iz stomaka dilera na zahtev policije, ali kriminalni istražni biro je kasnije objavio da je deo droge nestao, prenosi AFR.

Kada su pretresli hirurga pronašli su paketić od pet grama heroina koji je bio sakriven u odeći. On je u trenutku privođenja bio pod jakim dejstvom opijata.

Na snimku koji je napravila policija vidi se kako hirurg odbija da odgovori na pitanja. On bi mogao biti osuđen na kaznu do 15 godina zatvora zbog krađe i posedovanja velike količine droge.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milisav

    13. avgust 2013 | 14:29

    Da je u srbiji dobio bi 15 meseci i to uslovno kod nas je demokratija kada je u pitanju tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA