KUPITE KONJA: Poni za 200, lipicaner za 800 evra

Požarevačka ergela "Ljubičevo" objavila je u lokalnom nedeljniku "Reč naroda" oglas za prodaju dva ždrebeta

  • 8

Požarevačka ergela "Ljubičevo" objavila je u lokalnom nedeljniku "Reč naroda" oglas za prodaju dva ždrebeta, rasa poni i lipicaner.

Ždrebe ponija prodavaće se po početnoj ceni od 200 evra, u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, dok će početna cena za ždrebe lipicanera biti četiri puta više.

Majka ždrebeta lipicanera potiče iz Slovenije, jer u ergelu "Ljubičevo" pristigla kao poklon slovenačke kobilarne "Lipice", u januaru 2011. godine. Iz Slovenije su tada pristigla dva ženska grla lipicanera, koja su potom obučena za vožnju turističkog fijakera u krugu ergele.

Rok za podnošenje pisanih ponuda za kupovinu dva ždrebeta ističe 19. avgusta, u 12 sati, a pola sata kasnije uslediće njihovo otvaranje u prisustvu komisije.

O izboru najpovoljnijeg ponuđača, direktor JP "Ljubičevo" u čijem sastavu radi ergela, svima onima koji su poslali ponude dostaviće odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Ždrebad koja se prodaju, mogu se pogledati u ergeli svakog radnog dana, u periodu od 7 do 15 sati, uz prethodnu najavu  telefonom na broj: 012/515-105 i 012/515-110.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    13. avgust 2013 | 15:41

    Odakle mi tolike pare ajde i da skupim sa cime da ga hranim, bas bih voleo da imam neko imanje kupio bih i uzivao a usput pobegao od magaraca, a kako bi uzivao radio na zemlji a uvece mir i tisina divota ali pusti snovi:-(

  • IvanaP

    13. avgust 2013 | 22:00

    Samo da završim fakultet, pa za koju godinu, san mi je da napravim farmu ovaca i konja! Ranč imam!

  • Duka

    13. avgust 2013 | 15:13

    Prodajem italijansku zmiju Alfu i kupujem srpskog Ferarija xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA