SILOVAO JU JE GODINAMA: Ocu rodila petoro dece (FOTO)

Asvad Ajinde, poznat je javnosti kao Čarls Mekgil koji je osvojio MTV nagradu za režiju spota "Killing me softly", zlostavljao je svoju naslednicu jer je pokušavao da stvori "čistu lozu"

  • 6

Aziza Kibibi imala je samo 8 godina kad je njen otac Asvad Ajinde počeo da je siluje. Ajinde je nedavno osuđen na kaznu od 90 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja Kibibi i jos jedne ćerke.

Nasilni otac Ajinde poznat je javnosti kao Čarls Mekgil, koji je osvojio MTV nagradu za režiju spota "Killing me softly" popularne grupe The Fugees.

Tokom godina zlostavljanja Kibibi je rodila petoro dece svom ocu koji je incestnim radnjama pokušao da stvori "čistu lozu".

- Govorio mi je kako sam posebna. Učio me kako "postati žena". Nakon što je počeo sa silovanjima, postao je i sve agresivniji. Kada sam pokušala da se suprotstavim, udarao me je - kaže Aziza Kibibi.

Ajinde je bio strog prema deci, jer je verovao da je on prorok. Govorio je da će stići smak sveta nakon kog će preživeti samo on i njegovi potomci. Otac je rođenje prvog zdravog Kibibinog deteta shvatio kao dobar znak i nastavio je sa silovanjem.

Međutim, dve sledeće Kibibine ćerke rođene su sa retkom bolešću. Doktorka Ana Harutnian veruje da je bolest rezultat incesta s obzirom na prenos recesivnog gena oba roditelja.

Prilikom hospitalizacije jednog Kibibinog deteta osoblje bolnice primetilo je da nešto sa ovom porodicom nije u redu. Socijalni radnici istražili su slučaj i smestili Kibibinu decu u različite domove.

Kibibi, njena majka i sestre uspele su da pobegnu od Ajindea, a Kibibi je svojom požrtvovanošću i upornošću dokazala socijalnim radnicima da je adekvatna majka svojoj deci. Sada ima 35 godina i živi sa decom, dok se njen muž nalazi u Nju Džersiju. Završava školu i vlasnica je pekare.

- Ne želim da me moje iskustvo oslabi. Što nas ne ubije, to nas ojača - dodaje Kibibi.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale85

    14. avgust 2013 | 15:46

    I ona se setila da ga prijavi posto je rodila petoro dece.

  • Lale85

    15. avgust 2013 | 00:14

    Svejedno.Pise da je sa majkom i sestrom uspela da pobegne.Pa to su mogle uciniti mnogo ranije.Ocigledno su sve bile upucene u to sto se desavalo.I ne vidim sta je odvratno u mom nacinu razmisljanja.Minimum tri zene u porodici su znale za to i godinama nista nisu preduzimale.Pa nisu bile u zatocenistvu.

  • Petar Arsenijevic

    14. avgust 2013 | 21:41

    Stokholmski sindrom. Jedino mi nije jasan stav doktorke koja veruje?! Sta je sa cinjenicama, koleginice?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA