Pogođen sa dva hica dok je džogirao pored Mlave

Pošto je malo verovatno da neko dva puta uzastopno bude slučajno pogođen, postoji sumnja da se radi o pokušaju ubistva Nenada B. (23) iz Trnjana

  • 1

Nenad B. (23) iz Trnjana kod Malog Crnića zadobio je ustrelne rane kada ga je nepoznata osoba pogodila sa dva hica, dok je juče po podne džogirao nasipom pored Mlave, u blizini Salakovca.

- Nenad B. pogođen je sa dva projektila, u predelu noge i stomaka, zbog čega je hitno prebačen u požarevačku Opštu bolnicu. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i utvrđivanju identiteta počinioca - izjavila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

Nenad B. zadržan je u bolnici na lečenju, ali se ne nalazi u životnoj opasnosti.

- Povređeni je odmah pregledan od strane dežurnog ortopeda i hirurga, koji su ustanovili ustrelnu ranu u predelu desne potkolenice i okrznuće u predelu stomaka. Projektil se još uvek nalazi u nozi povređenog, pa će, nakon hirurške intervencije i vađenja, biti poznato o kakvom se oružju tačno radi. Zbog ovog zahvata koji sledi, povređeni je zadržan na našem Odeljenju ortopedije - rekao je Srećko Bosić, direktor Opšte bolnice "Dr Vojislav Dulić".

Nagađa se da je Nenada B. slučajno pogodio neki lovac, ali upućeni sumnjaju u to, jer oni ne love utorkom, naročito ne u popodnevnim satima. Pošto je malo verovatno da neko dva uzastopna puta bude slučajno pogođen, postoji sumnja da se ovde radi o pokušaju ubistva.

Bliži podaci o okolnostima i motivima ovog napada biće poznati nakon istrage, koja je u toku.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA