Pronađena mrtva nakon što je muž saznao da je sterilna!

Samo nekoliko sati pred smrt Britanka se čula s majkom i rekla joj da se plaši svog muža kad se naljuti. Zatim je navela da će se lepo obući, staviti šminku i dočekati ga, ali nije navela razlog svog sređivanja

  • 0

Simon Džabakhanji (27) iz Velike Britanije pronađena je obešena u svom stanu u Bandžulu, glavnom gradu Gambije. Njen muž Muhamed (29) priznao je da je usmrtio svoju ženu kad je saznao da je sterilna.

Samo nekoliko sati pred smrt Simon se čula sa majkom i rekla joj da se plaši svog muža kad se naljuti. Zatim je navela da će se lepo obući, staviti šminku i dočekati ga, ali nije navela razlog svog sređivanja. To je bio poslednji put da su se čule.

Tog dana Simon je saopštila mužu da je sterilna, nakon čega ju je on obesio u njihovom stanu. On je ubistvo odmah prijavio policiji, koja je ubrzo stigla na lice mesta i uhapsila ga, ali on je uskoro pušten na slobodu.

Na saslušanju je rečeno da je mlada i njena porodica često putovala u Gambiju gde je upoznala budućeg supruga. Preselila se iz Britanije 2009. godine, a sledeće godine su se venčali.

Na pretresu u Prestonu mtrvozornik je rekao da nije bilo saradnje sa gambijskom policijom i da je data samo određena količina detalja, ostavljajući porodici da se pita šta se tačno desilo. Autopsija je izvšena u Gambiji, kao i balzamovanje tela pre nego što je poslato u Englesku.

(Telegraf.rs / Izvor:miaminewsday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA