Lidl kupio zemljište za diskont u Beogradu

Beograđani će uskoro imati priliku da kupuju u supermarketima nemačkog diskontnog lanca Lidl, koji je potvrdio da je kupio zemljište za izgradnju svog objekta

  • 14

Nemački diskontni lanac "Lidl" kupio je zemljište u Beogradu za izgradnju supermarketa. Međutim, u "Lidlu" nisu želeli da preciziraju na kojoj će tačno lokaciji u prestonici biti otvorena prodavnica.

- Potvrđujemo da smo kupili zemljište u Beogradu. Želimo da naglasimo da imamo odličnu saradnju sa lokalnim samoupravama u Srbiji, koje nam pružaju svu neophodnu pomoć i teže tome da svi birokratski poslovi budu završeni u najkraćem mogućem roku - rekli su "eKapiji" u "Lidlu".

Osim u glavnom gradu, nemačka kompanija je , do sada kupila zemljište u Valjevu, Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu i Smederevu.

(Telegraf,rs / Izvor: Ekapija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    17. avgust 2013 | 02:11

    Super.Sve je jeftinije u Lidlu.Treba i Kaufland da dodje.Samo da nase derikoze dobiju konkurenciju.Razlog:nasi proizvodi su jeftiniji u Bosni i Hrvatskoj nego ovde.Zasto?

  • moki

    17. avgust 2013 | 00:52

    Super,tu ce biti sve duplo a nesto i troduplo jeftinije nego u ostalim prodavnicama.

  • Namcor

    17. avgust 2013 | 02:18

    U Kauflandovom flajeru lepo pise:Ukoliko jedna kasa ne radi,a cekate duze od 5 min,dobijate 1 euro.A usluga na kasama je ekspresna,i ljubazna.Za razliku od nasih na pr.u Dis-u,koje jos malo pa ujedaju.Cast izuzecima.Dok rade dve kase ili 3,ostale zjape prazne,a redovi izmedju rafova.Primer Dis Pancevo.Ne daj boze pitati nekog za nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA