PUTIN: Rusija i Kina imaju jake vojne veze

- Uspešno sarađujemo u vojnoj i tehničkoj oblasti. Vežbe naših oružanih jedinica su dokaz za to - rekao je ruski predsednik

  • 12

Rusija i Kina imaju jake vojne veze, za šta je primer i nedavna serija zajedničkih vežbi na Uralu, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom sastanka sa kineskim državnim savetnikom Jangom Ðiećiom.

- Uspešno sarađujemo u vojnoj i tehničkoj oblasti. Vežbe naših oružanih jedinica su dokaz za to - rekao je Putin, a prenela agencija RIA Novosti.

Zajedničke rusko-kineske antiterorističke vojne vežbe održane su u ruskoj Čeljabinskoj oblasti na Uralu. Počele su 27. jula, a okončane u četvrtak.

Putin je naglasio da se sa kineskim predsednikom saglasio da "treba sve učiniti da se rusko-kineskim odnosima da novi podsticaj, novi kvalitet, da su uzdignu na viši nivo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. avgust 2013 | 00:13

    Ne brinite izgruvacemo Vas cim udjemo u Nato i EU! US&AUS&SK&CA&NZ&EU !!!!! Sloboda za Ruski narod od rezima Vladimira Putina! Zivela slobodna demokratska drzava Sibir! Sloboda za Tibet!

  • Dalibor

    17. avgust 2013 | 08:38

    Usralo se Putin. doce tebi Obama da ti izvuce usi. Terate inat preko nas, preko Snoudena, samo svirate k.... Politicki sistem vam je organizovan na mafijski nacin, ljudi vam na ulici umiru od gladi, milosti nemate.

  • Ivan

    17. avgust 2013 | 10:08

    @duka nisam siptar vec sam iz Srbije/Beograd ako te bas zanima ali sam po nacionalnosti Evropljanin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA