HTEO DA SE UBIJE: Kolima uleteo u zgradu policije!

Ivan M. (37) ostavio je dete u kafani, uzeo automobil i pokušao da se ubije uletanjem u policijsku stanicu u kojoj je saslušavan ranije tog dana

  • 0

Ivan M. (37) iz rečice kod Žitorađe pokušao je autom da uleti u policijsku stanicu, jer je, kako je rekao, hteo da izvrši samoubistvo! Srećom, udario je u ogradu i zaustavio se na spoljnim stepenicama koje vode do ulaza u policijsku zgradu.

U incidentu koji se desio u ranim večernjim satima nije bilo povređenih, a Ivan je prosleđen na neuropsihijatrijsko odeljenje prokupačke bolnice.

Kako za Telegraf svedoči izvor blizak istrazi, Ivan je ranije tog dana na poziv policije došao u stanicu na informativni razgovor povodom slučaja koji se protiv njega vodi u Beogradu.

- Dobili smo nalog iz Beograda da obavimo informativni razgovor s njim, po prijavi, jer je jedno vreme radio sezonski u prestonici. Saslušali smo ga i otišao je kući - kaže naš izvor i dodaje da se kasnije tokom popodneva Ivan sa svojim maloletnim detetom vratio u Žitorađu i seo u obližnju kafanu.

U lokalu je svima pričao da će da se ubije. Posle par sati, ostavio je dete u kafani i odvezao se do policijske stanice, vezao sigurnosni pojas, a zatim vozilom pokušao da uđe i zgradu.

- Na sreću, nije mogao direktno da udari u ogradu i zgradu, jer je ovde ulica uska, pa je morao to da učini polukružnim kretanjem, što je i usporilo auto - kaže jedan od svedoka.

Ivan je odranije poznat policiji u vršenju krivičnih dela.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA