RADA TRAJKOVIĆ: Nije me iznenadila Dačićeva odluka da me smeni!

Dr Rada Trajković je izjavila za KIM radio da je "odluka premijera Dačića vezana za njenu smenu nije mnogo iznenadila" kao i to da se na "odluku premijera Dačića neće žaliti"

  • 8

Vlada Republike Srbije donela je Rešenje o razrešenju vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja "Gračanica". Tu funkciju do sada je obavljala Rada Trajković. Na njeno mesto postavljen je dr Aleksa Andrejević.

Dr Rada Trajković izjavila je za KIM radio da je "odluka premijera Dačića vezana za njenu smenu nije mnogo iznenadila" kao i to da se na "odluku premijera Dačića neće žaliti".

- Nije bilo nikave informacije pre toga, i niko nije imao primedbe na funkcionisanje Doma zdravlja. Mislim da ga ostavljam u odličnom stanju i što se tiče mogućnosti da pacijenti dolaze, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost. Smatram da smo se izdigli iznad realnost - rekla je Trajkovićeva.

Posle NATO bombardovanja Rada Trajković je ušla u Srpsko nacionalno veće, radila je na otvaranju bolnice u Gračanici, bila je srpski posmatrač Privremenom izvršnom veću Bernara Kušnera, trenutno je poslanik Jedinstvene srpske liste u Vladi Kosova.

Na istoj sednici vlada je donela odluku o formiranju privremenih organa u gradu Prištini, opštinama Peć i Novo Brdo.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxima

    17. avgust 2013 | 19:58

    Zbog profitera poput Rade Trajkovic, izgubicemo Kosovo tj. izgubili smo. Ne zna sta ima. Cerke joj zive kao Paris I Niki Hilton- bez preterivanja!

  • Buki

    17. avgust 2013 | 19:23

    Dali je moguce.... Konacno jedna normalna odluka gospodina Dacica.

  • aplio

    17. avgust 2013 | 20:22

    Jadna ti rasplaka nas,pa na vlasti si posle Tita dokle bre?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA