Čabarkapu večeras privode kod sudije

Aleksandar Čabarkapa (32), bivši momak Ljube Pantović (34), biće priveden večeras dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva

  • 7

Aleksandar Čabarkapa (32), bivši momak Ljube Pantović (34), biće priveden večeras dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljenog nošenje oružja. Kako se saznaje, krivična prijava zbog učestvovanja u dve iznude podneta je i protiv Ljubine ćerke A. P.

- Čabarkapi je služila kao mamac. On je napadao muškarce da gledaju u njegovu devojku, a zatim od njih iznuđivao novac. U nekoliko navrata, A. P. je zvala osobe od kojih je Čabarkapa iznuđivao novac - navodi izvor.

Za A. P. nije određeno zadržavanje jer je maloletna i u drugom je stanju. S njom je juče u policiji bila i majka Ljuba, koja je izjavila da veruje da je njena ćerka u vezi s Čaparkapom bila iz straha.

Istražnom sudiji su prethodno privedeni Čabarkapini saučesnici Nemanja Mladenović (23) zvani Herpes, Novica Stanojko (28) i Milorad Radojičić (52), koji se sumnjiče da su činili kriminilanu grupa koja se bavila iznudama i razbojništvima po Beogradu. Prema nezvaničnim saznanjima, Čabarkapa je u policiji negirao bilo kakvu vezu sa krivičnim delima.

Čabarkapa je osumnjičen za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića (43), bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji je automobil postavio eksplozivnu napravu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane vrsac

    17. avgust 2013 | 22:44

    najveca ironija u svemu tome je to sto je ljuba vodila onu idiotsku emisiju "preljubnici".sada joj se ostvario najgori moguci scenario kakav nisu mogli da smisle ni oni bolidi koji su snimali tu emisiju za degenerike.a,bas me zabole i za ljubu i sve njih u paketu!toliko od mene.

  • Cokana

    17. avgust 2013 | 21:37

    Lepo drustvance.

  • Niko bitan

    17. avgust 2013 | 22:09

    Motka, pa biti svo cetvoro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA