POŽAREVAC: Drvoseču ubio traktor!

- Dok je Tomislav Ivković svojim traktorom, marke AIXR, vukao bagremovo deblo, na jednoj kosini, usled nagiba, došlo je do prevrtanja traktora. Pošto je tada ispao iz svog sedišta, preko njega je pao traktor i usmrtio ga na licu mesta - kažu u istrazi

  • 2

Tomislav Ivković (71) iz Beranja kod Požarevca poginuo je usled prevrtanja traktora, kada se vraćao sa seče drva u bagremovoj šumi u ataru ovog sela.

- Dok je Tomislav svojim traktorom, marke AIXR, vukao bagremovo deblo, na jednoj kosini, usled nagiba, došlo je do prevrtanja traktora. Pošto je Tomislav tada ispao iz svog sedišta, preko njega je pao traktor i usmrtio ga na licu mesta - kažu u istrazi.

Slična nesreća, ali bez kobnih posledica, desila se i u blizini Kučeva, kod mesta zvanog Kostasatulur. Na tom mestu debla iz šume izvlačio je Zoran S. (50) iz Kučeva, kada se traktor prevrnuo i pao preko njega.

Zbog teških povreda, on je prebačen u na lečenje u Opštu bolnicu "Dr Vojislav Dulić" u Požarevcu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milisav

    19. avgust 2013 | 16:01

    Zalosno neka mu je laka zemlja Ali ovaj traktor je ferguson mozda novinari neznaju.

  • Milić Novica

    19. avgust 2013 | 18:58

    Bog da mu dušu prosti i nek mu je laka zemlja.Baksuzna familija,očigledno.Pokojni mu otacBlaga poginuo,pao sa prikolice.Sin Vlada se pre par godina obesio uItaliji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA