CRNI BILANS U TOPLICI: Za 20 dana povređeno 28 ljudi

- Jedna osoba je od zadobijenih povreda preminula u niškom Kliničkom centru - kažu u prokupačkoj bolnici, gde naglašavaju da ne pamte tako crni bilans u jednom mesecu

  • 4

Za samo 20 dana u saobraćajnim nesrećama koje su se desile u Topličkom okrugu povređeno je 28 osoba, od kojih je jedna preminula!

Ovo je nezapamćen broj saobraćajki u tako kratkom vremenskom periodu u ovog kraju, pogotovu što je u samo dve saobraćajne nesreće povređeno čak trinaest osoba.

- Od ovog broja povređenih 21 osoba je prošla sa lakšim telesnim povredama, a sedam sa težim. Jedna osoba je od zadobijenih povreda preminula u niškom Kliničkom centru - rečeno nam je u prokupačkoj bolnici, gde naglašavaju da ne pamte tako crni bilans u jednom mesecu.

I ranije je u ovom periodu bio pojačan broj saobraćajnih nesreća, ali obično su one bile prouzrokovane prevrtanjem traktora.

- Sada su u pitanju saobraćajne nezgode automobilima i to na mestima gde je dobar pregled i otvoren put. Izgleda da su se vozači isuviše opustili i pored rigoroznih policijskih kontrola ne poštuju saobraćajne znake - kaže dobro obavešten izvor i dodaje da će uslediti pojačane kontrole vozila i poštovanja saobraćajnih propisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. avgust 2013 | 12:31

    Policija ne moze da pokrije svsku deonicu istovremeno. Ja mislim da nema grada koji ima vise policajaca od Prokuplja po glavi stanovnika. Kako nadlezni ne mogu da shvate da se represijom problem ne resava. Nebezbedne saobracajnice, neobelezenost i nekultura u saobracaju su najveci krivci. Tkodje nelogicno i ultimativno postavljnje signalizacije ima kontra efekat. Imate deonice gde je puna linija dugacka po 5 km bez obzira na preglednost puta, deonice gde je otvoren i prav put ograncenje 60, sve to iritira vozace i primorava ih na krsenje propisa, ali krsenje globalno, a ne samo na takvim deonicama.

  • Miroslav Kursumlija

    20. avgust 2013 | 12:28

    Kojih kontrola? Posaljite novinarsku ekipu na jedan dan u Kursumliju, divlji zapad joj nije ravan, parkira gde ko stigne, svi mortus pijani, uzas.

  • Miroslav Kursumlija

    20. avgust 2013 | 17:05

    A i ovo, u nesreci sa ove slike, decko koji je izazvao nesrecu je vozio 140km/h, gde je ogranicenje 40k a suvozac mu je bio komandir policije u Kursumliji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA