Medojević: Milu nudili selidbu u Kostariku

Uticajna svetska zemlja Đukanoviću nudila da napusti Crnu Goru kako bi došlo do promene vlasti, tvrdi lider Pokreta za promene

  • 0

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da međunarodna zajednica treba da ponudi Milu Đukanoviću napuštanje Crne Gore kako bi došlo do promene vlasti.

Medojević smatra da predsednik DPS-a u međunarodnim centrima ima malo prijatelja, zbog čega će mu biti sve teže da održi vlast u zemlji.

On je za Vijesti rekao i da je pre izvesnog vremena jedna uticajna svetska zemlja Đukanoviću već nudila da se odseli u Kostariku.

- On je to odbio ismevajući se s tom zemljom. Mislim da je sada u drugačijoj situaciji i da mu treba ponuditi da sa porodicom napusti zemlju kako bi omogućio mirnu tranziciju. Jedini uslov je da sa sobom ne nosi i bogatstvo koje je stekao, jer bi tako iz senke, u nekoj drugoj zemlji samo nastavio da upravlja situacijom u Crnoj Gori - rekao je Medojević.

Lider PZP-a ističe da međunarodna zajednica Đukanovićevo povlačenje mora usloviti saradnjom u rasvetljavanju privatizacija u zemlji i kriminalnih afera, koja bi podrazumevala svedočenje protiv nekih njegovih bliskih saradnika. Medojević tvrdi da je u kontaktima sa međunarodnim zvaničnicima takvu mogućnost predlagao kao jedino rešenje.

(Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA