UŽAS: Ubila bebe pa ih držala u ormanu

Aleksandra J. iz Kruševca, koja je ubila dvoje novorođenčadi, u istrazi priznala da je i prvo, navodno mrtvorođeno dete, i drugo koje je ugušila, spakovala u kutiju, držala u ormanu pa pokopala

  • 10

Kruševljanka Aleksandra J. (35), osumnjičena za dvostruko čedomorstvo prema priznanju u istrazi, obe svoje bebe posle porođaja čuvala dva-tri dana u kutiji, a potom ih je umotavala u kesu i zakopavala u odvojene plitke jame u zadnjem delu dvorišta!

- Osumnjičena se sama porodila u junu 2011. godine, i to u sobi u očevoj kući u Crkvini. Ona misli da je ta beba bila mrtvorođena - navodi izvor „Novosti". - Prema njenoj priči, noktima je pokidala pupčanu vrpcu. Stavila je bebu u kutiju, a onda „paket" u orman. Posle nekoliko dana iskopala je raku i krišom sahranila bebu.

Drugu bebu osumnjičena je, kako saznajemo, rodila u noći između 25. i 26. jula. Tu bebu nije želela „isključivo zbog siromaštva", jer sa suprugom Goranom J. ima troje dece (dve ćerke i sina).

- Kako je osumnjičena ispričala, drugoj bebi je stavila šaku na usta i novorođenče je prestalo da diše - otkriva naš izvor. - Zatim je ponovila postupak kao sa prvom bebom: stavila beživotno telo deteta u kutiju, pa u ormar, a sahranila ga je posle tri dana u neposrednoj blizini, gde je počivala beba rođena pre dve godine.

Kada su nadležni, na osnovu sumnji meštana Crkvina i efikasnim proverama došli na lice mesta, zatekli su osumnjičenu koja je priznala šta se dogodilo. Bila je uplašena, ali je na kraju, pokazala policiji gde je sahranila novorođenčad. U zadnjem delu bašte nađene su dve humke. Bebe su bile pokopane na dubini ne većoj od pola metra, a toliko su otrpilike i bile udaljene jedna od druge.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksi15

    21. avgust 2013 | 00:42

    Ček, ček. A suprug nije znao da je trudna? Ma da, šio mi ga Đura! Uostalom, kad nemaš da gajiš dete, ni ne praviš ga! Postoje kondomi, pilule... A ako nemaš para za to, onda rikcverc metoda. A kad ti se već desi, onda abortiraj ili daj na usvajanje, a ne rodiš ga i ubiješ, što je mnogo gore! Nisam ni za abortus, ni za usvajanje, pa zato ako ne želiš dete, koristi neki vid zaštite ili nek ti muž nauči da na vreme izvadi!

  • клисура

    21. avgust 2013 | 00:31

    Da se izglasa smrtna kazna, bice manje kriminala sigurno!

  • Mrvica

    21. avgust 2013 | 01:23

    Neki ljudi ne mogu da imaju decu. A sve bi dali da ih imaju. A bog budalama daje decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA