Priča o neobičnom pužu Turbu dojurila u bioskope (FOTO)

Na pretpremijernim projekcijama animirane komedije "Turbo 3D", održanim u bioskopima "Kolosej" i "Cineplex Delta City", publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili glasove junacima ovog ostvarenja

  • 0

Uzbudljiva animirana komedija "Turbo 3D", autora hit filmova "Kung-fu panda", "Madagaskar" i "Kruds" stigla je u domaće bioskope.

Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima "Kolosej" i "Cineplex Delta City" publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili glasove junacima filma. Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić, Jelena Stojiljković i Marko Marković družili su se sa brojnim mališanima.

Marko Janketić glas je pozajmio glavnom junaku filma, neobičnom pužu po imenu Turbo, koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u brzini. Reč "sporo" ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture.

 

Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

Jelena Stojiljković i Marčelo igraju Vatrenu i Facu, neobične članove ekipe koja će običnom baštenskom pužu pomoći da ostvari svoje snove.

Milan Antonić glas pozajmljuje Kim Li, simpatičnoj bakici i miljenici publike, dok je Marko Marković dao glas sportskom reporteru i dočarao još nekoliko junaka ove uzbudljive avanture.

Osim pomenutih glumaca, junacima filma glasove su pozajmili i: Dragan Mićanović, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

"Turbo 3D" se nalazi na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA