TO JE SRPSKA MAJKA: Na svet donela 874 bebe, čajevima leči sterilitet!

Biljaninu terapiju uspešno koriste i mnogi političari na visokim pozicijama, ministri, sportisti, umetnici, čak i lekari. Čajevi se suše onako kako se to činilo još u 18. veku

  • 83

Biljana Pejčić (45) medicinska sestra-babica, koja sa suprugom i decom živi u staroplaninskom selu Jelovica na trideset kilometara od civilizacije, 24 godine se uspešno bavi prikupljanjem lekovitog bilja i spravljanjem melema i čajeva za lečenje muškog i ženskog steriliteta zahvaljujući kojima je na svet došlo, kako Biljana tvrdi, neverovatnih 874 beba.

Evidenciju o "svojim" bebama, Biljana uredno vodi u povećoj knjizi koju ljubomorno čuva od tuđih pogleda. Ona kaže da neće stati dok u njoj ne bude upisano 2.000 imena beba.

-Rođena sam u Prokuplju, ali sam se udala za čoveka koji je poreklom iz ovih krajeva, tačnije iz sela u kome danas sa porodicom živim srećnim i harmoničnim životom. Sakupljanjem lekovitog bilja bavim se od 19. godine, a jedan od razloga zbog čega sam došla na Staru planinu sa suprugom i troje dece je i da je ova planina neverovatna riznica lekovitog bilja. Specijalizovala sam se za lečenje steriliteta koji uspešno lečim u ogromnom broju slučajeva. Jedino kada bude nekih intervencija i operacija na reproduktivnim organima onda teško dolazi do izlečenja - kaže Pejčićeva.

Ona dodaje da sa velikom radošću i srećom radi ovaj posao jer je i sama imala problema sa začećem i zna savršeno dobro koliko je to teško i mučno životno iskustvo.

- Terapija za koju koristim uglavnom biljke poput babinog zuba, lincure, listova divlje jagode i zlatnicu traje i do godinu ili godinu i po ali je veoma uspešna. Ne trebaju mi nikakve nagrade jer me ovaj posao zaista ispunjava i čini beskrajno srećnom i zadovoljnom - kaže Pejčićeva.

Njenu terapiju uspešno koriste i mnogi političari na visokim pozicijama, ministri, sportisti, umetnici, čak i lekari, a kako sama Biljana kaže, čajevi se pripremaju na potpuno prirodan način, čak se suše onako kako se to činilo još u 18. veku, na potpuno prirodan način.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    25. avgust 2013 | 22:28

    Pa zasto nam niste napisali I neki kontakt da ona nama a I mi njoj pomognemo da dodje do tog broja 2000? :)

  • VforV

    25. avgust 2013 | 22:29

    Farmaceutske kompanije-najvece zlo koje hara...tajna je u biljkama. Svaka cast ovoj zeni!

  • Lara

    25. avgust 2013 | 22:33

    Svaka ti čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA