Na sajtu EPS-a prodaju hormonske injekcije i memorijske kartice za Nintendo

- Radimo na otklanjanju tehničkih problema. Sajt je rađen interno u okviru EPS-a, nisu angažovani spoljni saradnici - navode za Telegraf u ovoj kompaniji

  • 0

Zvaničan sajt novoosnovane firme "EPS Snabdevanje" juče je hakovan, saznaje Telegraf.rs. Elektrosnabdevanje je juče na dnu stranice imao linkove koji, potpuno nerezonski vode na sajtove za prodaju hormonskih injekcija kao i memorijskih kartica za Nintendo 3DS.

Naime, u dnu stranice "EPS Snabdevanje" juče su postojala četiri linka. U EPS-u kažu da je sajt "EPS Snabdevanje" hakovan i da rade na otklanjanju tehničkih problema i obezbeđivanju dodatne sigurnosti.

- Sajt je rađen interno u okviru EPS-a, nisu angažovani spoljni saradnici. Sumnjamo da je sajt hakovan, jer su se neke stvari na njemu pojavile protiv naše volje - kažu za Telegraf.rs iz EPS-a.

Ipak, stručnjak za online marketing sumnja i na internu grešku:

- Ti koji su hakovali sajt "EPS Snabdevanje" prodaju linkove za pozicioniranje domaćih i inostranih sajtova na pretraživačima. Ovde je greška u ljudima iz IT-a, koji nisu proverili šta im se sve nalazi na sajtu, a to nije redak slučaj i na drugim sajtovima - kaže za Telegraf.rs Dragan Varagić, potpredsednik kompanije "Internet grup".

(N. S.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA