Go-go igračice u Bambi parku Marka Miloševića

U diskoteci koja se nalazi u delu Bambi parka koji je u vlasništvu sina Slobodana Miloševića Marka, a o kojem brine njegova supruga Milica Gajić, dva dana će publiki zabavljati go-go igračice i "seksi promoterke"

  • 11

Požarevac je ovih dana oblepljen plakatima koji najavljuju nastup go-go igračica, "seksi promoterki" i kupanje u peni u diskoteci "Park", koja se nalazi u delu Bambi parka, koji je vlasništvo Marka Miloševića, sina bivšeg predsednika SR Jugoslavije i Srbije, Slobodana Miloševića.

Od kako je Marko 2000. godine, zajedno sa majkom Mirjanom Marković, pobegao iz Srbije u Rusiju, o njegovom delu Bambi parka brine supruga Milica Gajić, zajedno sa svojim bratom. Markov deo parka podignut je na zemljištu od 50 ari, koje mu je grad Požarevac ustupio 1999. godine, bez ikakve nadoknade.

U ovom kompleksu, kako je navedeno na plakatima diskoteke "Park", danas i sutra održaće se "Karneval parti", uz ulaznicu koja košta 100 dinara. U najavi stoji da se noćni parti održava u saradnji sa Turističkom organizacijom Požarevca i da se očekuje dolazak više od 1.000 stranaca iz pet zemalja.

- Očekuje vas: 1.000 litara pene, go-go igračice, sexy promoterke Star promo team i kokteli - stoji u najavi, ispod koje je potpisan "VIP Team & Turisticka organizacija Pozarevca". Naziv"Karneval parti" u skladu je sa "Kraljevskim karnevalom", koji se u subotu uveče organizuje u Požarevcu, povodom početka pratećeg programa jubilarnih, pedesetih Ljubičevskih konjičkih igara.

Iako ovakva dešavanja nikako ne bi trebalo da idu uz poslovnu politiku bilo koje gradske ustanove, Turistička organizacija Požarevca odlučila da podrži kupanje u peni, nastup go-go igračica i "seksi promoterki".

(D. K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivke

    23. avgust 2013 | 19:28

    Najjeftinija reklama...a ja bi morao da vam platim

  • Milos

    23. avgust 2013 | 19:43

    Kakva vest! Rusi usli u Moskvu!

  • Miki

    23. avgust 2013 | 19:53

    Samo da Vas obavestim da Marijin radio Kosava.fm radi sve u sesnaest! Kad smo vec kod njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA