Bogdan Diklić proglašen za najboljeg glumca "Sarajevo film festivala" (VIDEO)

- Ne znam da postoji nagrada koja se zove toliko lepo kao srce, ni zlatno, ni srebrno već srce jednog grada, "Srce Sarajeva" - rekao je Diklić i našalio se da će mu ovo novo srce dobro doći, jer sa svojim "na kom je stent ima problema"

  • 1
Otvorena vrata - Bogdan Diklić (Svetislav Anđelić Bata) Foto: Promo

Bogdan Diklić proglašen je za najboljeg glumca "Sarajevo film festivala", i to zahvaljujući ulozi u filmu "Odbrana i zaštita", Boba Jelčića.

Pored nagrade "Srce Sarajeva" glumac je dobio i 2.500 evra.

- Ne znam da postoji nagrada koja se zove toliko lepo kao srce, ni zlatno, ni srebrno već srce jednog grada, "Srce Sarajeva" - rekao je Diklić i našalio se da će mu ovo novo srce dobro doći, jer sa svojim "na kom je stent ima problema".

Jednu od nagrada dobila je i Beograđanka Marta Popivoda za dokumentarni film "Jugoslavija, kako je ideologija pokretala naše kolektivno telo".

Nagradu za najbolju glumicu i 2.500 evra podelile su Lika Babluani i Mariam Bokeria za uloge u gruzijskom filmu "U procvatu", koji je proglašen i za najbolji igrani film "Sarajevo film festivala" i nagrađen sa 16.000 evra.

Posebna nagrada žirija dodeljena je Bobu Jelčiću, reditelju filma "Odbrana i zaštita".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic / S. Milojković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA