Ubijen svedok saradnik u postupku protiv Darka Šarića

U porodičnoj kući u Veterniku nađeno je telo Branka B. (50) sa prostrelnom ranom na glavi. Kako se nezvanično saznaje on je bio svedok saradnik u sudskom postupku protiv Šarića

  • 7

U subotu popodne  u Veterniku, u porodičnoj kući u Leptirovoj ulici, pronađeno je beživotno telo pedesetogodišnjeg Branka B. inače bivšeg boksera.

On je pronađen sa ranom od vatrenog oružja u predelu glave, a tužilac je događaj kvalifikovao kao ubistvo. Na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu istražnog sudije i telo je preneto u Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije. Novosadska kriminalistička policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog ubistva.

Kako mediji nezvanično saznaju, Branko B. je bio svedok saradnik u sudskom postupku protiv Darka Šarića.

Inače, Branko B. poznat je novosadskoj javnosti zbog hapšenja 2007. godine, kada je bio osumnjičen da je hicima iz pištolja ranio Petra Divljakovića u jednom kafiću. Dve godine ranije bio je hapšen i zbog sumnje da je pokušao da reketira Mileta Jerkovića, koji je kasnije i sam uhapšen zbog veza sa klanom Darka Šarića.

(Telegraf.rs /Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemam

    26. avgust 2013 | 00:22

    Normalno kad je Saric radio za drzavu.

  • dr. dare

    26. avgust 2013 | 07:34

    Kako ziveo tako i zavrsio. U policijskom izvestaju ce sigurno pisati da je bio nesrecan slucaj. Ubio se dok je prao zube.

  • Daleki istok

    26. avgust 2013 | 05:11

    Pre ili kasnije, kraj je takav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA