WONDERLAND FESTIVAL: Čarobni svet vila i vilenjaka počinje 12. oktobra

Spektakularni i nesvakidašnji Wonderland festival, održaće se u KPGT-u 12. oktobra sa početkom u 21 čas. Vile, vilenjaci, čarobnjaci i zabavnjaci odvešće vas u potpuno novi svet zabave

  • 2

Zakoračite u čarobni svet vila, vilenjaka, patuljaka i avatara! Po prvi put na ovim prostorima, u organizaciju Jungle Tribea, sprema se spektakularan Wonderland festival sa originalnom scenografijom. Likovi iz bajki, čarobnjaci iz dalekih zemalja i najlepše filmske priče oživeće prostor KPGT-a i povešće vas u čarobnu noć. Wonderland Festival će biti održan 12. oktobra sa početkom u 21 čas.

Za ovaj audio-vizuelni spektakl organizatori su spremili dva stejdža, chill zonu sa nargilama, body art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, slow motion hodače, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno florescentnih detalja... Uz to biće prisutni umetnici iz različitih grana moderne umetnosti, sajam budućnosti i lepih ideja.

Cilj organizatora je da ovaj festival za nekoliko godina postane najveći regionali festival koji prati vodeće svetske festivale poput Tomorowlanda i Burning Mana. Ideja festivala je da u Srbiji kreira nov svet budućnosti i neverovatne zabave sa sadržajem i dobrom muzikom.

Osim nesvakidašnje i spektakularne scenografije, muzički deo programa će biti izuzetan i predstavljaće umetničko delo mladih di-džejeva elektronske scene, live actove, performanse, autorska dela, a posetioce čeka još jedno iznenađenje koje organizatori ne žele da otkrivaju.

Organizatori Jungle Tribe, koji su se već istakli sa organizovanjem neobičnih tematskih žurki poput Freak Showa, China Towna i Love Districta, očekuju preko 4000 gostiju i obećavaju brojna iznenađenja za sve posetioce čarobne zemlje.

Karte se mogu naći u prostorijama Jungle Travela, u Njegoševoj ulici broj 31v, i na svim prodajnim mestima EVENTIM-a i to po promotivnoj ceni od 690 dinara za prvih 500 kupljenih ulaznica. Drugi kontigent karata koštaće 890 dinara do 30. 09. 2013. nakog čega će ulaznice prodavati po ceni od 1.190 dinara. Na samom ulazu, karte će koštati 1.300 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA