Preti samoubistvom zbog godišnjeg odmora!

Stolar Zoran Petković odlučio je da izvrši samoubistvo skokom sa krova Opšte bolnice u Požarevcu, jer nije dobio rešenje o godišnjem odmoru

  • 4

Zoran P. (53), stolar u Opštoj bolnici Požarevac, pretio da će da skoči sa bolničkog krova, jer je pogrešno zaključio da je dobio otkaz.

U Opštoj bolnicu u Požarevcu, popodne se odigrala prava drama, kada se Zoran P. (53), stolar u službi održavanja, popeo na krov bolničke zgrade, preteći da će da skoči. On se na ovaj korak odlučio jer je zaključio da je dobio otkaz, pošto mu nije uručeno rešenje o godišnjem odmoru.

Uskoro je na lice mesta pristigla vatrogasna ekipa, ali i policijska, kako bi sprečile tragičan ishod ovog događaja.

- Policija je oko 14 sati obaveštena o ovom slučaju i odmah je pregovarački tim otišao na lice mesta. Tokom pregovora, jedan od policajaca uspeo je da Zoranu P. neopaženo priđe s leđa i savlada ga - kaže Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

 

Onа navodi da je Zoran P. policiji rekao da је namerava da skoči jer je dobio otkaz. Međutim, prema rečima rukovodstva Opšte bolnice, radi se o tome da je on samo pogrešno protumačio neizdavanje rešenja o odmoru, jer nije bilo reči ni o kakvom otkazu.

- Ovo je bila zaista neprijatna situacija, ali, na sreću, završila se na najbolji način. Problem je nastao kada su ovom radniku u pravnoj službi rekli da je napisao neadekvatan zahtev za korišćenje godišnjeg odmora i da treba da podnose novi, pravilno formulisan. Umesto da tako uradi, on je otrčao na krov i zapretio da će da skoči - kaže Bosić.

Za vreme ove drame, u krug bolnice pristigla je i porodica Zorana P, koja ga je, takođe, ubeđivala da odustane od samoubilačkih namera. Nakon što je sprečen da ostvari svoje pretnje, Zoran P. je smešten na odeljenje neuropsihijatrije, kako bi dobio stručnu lekarsku pomoć.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    26. avgust 2013 | 16:53

    Ako skocis odmoricas dozivotno .

  • beast from the east

    26. avgust 2013 | 18:54

    Sad ce dobiti otkaz, prvo lecenje u toj istoj bolnici.

  • @Tigarwood

    26. avgust 2013 | 17:42

    Ako skocis ima da te ubiju, nemoj to da radis tebra ne vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA