DECA UBICE: Talibani obučavaju petogodišnjake za rat (VIDEO)

Video-klip, koji je na Jutjub postavila Al-Kaida snimljen je u Vaziristanu, u blizini pakistansko-avganistanske granice, a na njemu se vidi kako mališani pucaju iz kalašnjikova i pištolja

  • 9

Snimak, na kojem se vidi kako talibani obučavaju decu da pucaju iz vatrenog oružja pojavio se na Jutjubu, šokirao je svetsku javnost jer se na njemu vidi kako uz kalašnjikova i pištolja pucaju mališani od kojih su većina petogodišnjaci.

Video-klip koji je na Jutjubu postavila Al-Kaida snimljen je u Vaziristanu, u blizini pakistansko-avganistanske granice. Na njemu se vidi kako talibani treniraju decu od kojih kasnije regrutuju nove generacije terorista. Deca sede poređana kao u školi i pažljivo slušaju "predavanja" starijih.

Nakon toga, dolazi praktični deo "nastave" . Deca dobijaju pištolje ili kalašnjikove i pucaju. Na snimku se vidi i kako mališani uz dosta muka podižu kalašnjikove i ispaljuju rafale nakon kojih trzaj te čuvene automatske puške baca njihova tela na pod.

Pored dece koja vežbaju pucanje, na snimku je i žena, koja puca iz raketnog bacača, a odevena je u tradicionalnu muslimansku nošnju - burku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    26. avgust 2013 | 19:53

    Nije to nista moje dete od pet godina vec pogadja u metu.Moraju djeca znati na vrijeme ko im je neprijatelj i trenirati i psihicki i fizicki,pa kad zatreba....zna se..

  • profo

    26. avgust 2013 | 19:18

    Mash'Allah! Buduci oslobodioci ove zemlje koju Ameri i Zapad terorisu godinama. Velika beda i jad vlada ovom zemljom,ali ovi nadolazeci vojnici obecavaju da ce se truditi da omoguce Avganistancima zivot,slobodu,skolovanje,kao i da se ne moze proizvoditi droga u toj zemlji. Taj mak ce biti pretezno za lek.

  • Ivan

    26. avgust 2013 | 18:16

    Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA