BEOGRAD: Taksista pokosio dve žene na prelazu

Taksista je na raskrsnici Cvijićeve i Ulice Vatroslava Lisinskog udario dve žene na pešačkom prelazu, koje su sa povredama ekstremiteta prevezene u Urgentni centar

  • 5

Na raskrsnici Cvijićeve i Ulice Vatroslava Lisinskog došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je vozač taksija naleteo na dve žene koje su prelazile ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Kako javljaju "Novosti" obe žene imaju povrede donjih ekstremiteta, a vozilom Hitne pomoći prevezene su u Urgentni centar.

Tamo će se se posle dijagnostike znati da li su životno ugrožene, navodi list.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    26. avgust 2013 | 22:06

    Ne postoji gori sljam od taksista... Sve ih treba prekontrolisati i ostro kaznjavati. Za njih saobracajne kazna treba da bude nrkoliko puta ostrije zato sto pni od voznje zaradjuju parr. Mrni je to potreba njima posao.

  • ona

    26. avgust 2013 | 22:22

    Ti taxisti večito negde žure, jure...ulecu u kolone, ne postuju ni jednog vozaca a kamoli pešake

  • igor

    27. avgust 2013 | 00:15

    Ti taksisti u velikom broju su oni koji staju pesacima i pomazu drugim ucesnicima u saobracaju. Ne mozete da ih nazivate sljamom zbog neke saobracajne nezgode! Koliko obicni vozaci naprave nesreca na putu pa nisu sljam! Nezgode se desavaju svima. A kada vam nesto zatreba na ulici danju i nocu od koga trazite pomoc nego od tih TAKSISTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA