Oteo ćerke od bivše žene, pa ih zapalio!

Tela dve ugljenisane devojčice pronađena su u automobilu njihovog oca koji ih je oteo od majke, a zatim presudio i sebi i njima

  • 1

Tela dve devojčice starosti od dve i pet godina pronađena su jednom vozilu kod Grabsa na istoku Švajcarske, dok je njihov otac sa teškim opekotinama viđen stotinak metara dalje.

Policija sumnja da je otac (44) oteo ćerke od bivše supruge, a zatim zapalio i njih i sebe. Nestanak devojčica prijavila je njihova majka istog dana oko 15 sati, a samo pola sata kasnije policija je dobila dojavu o zapaljenom automobilu.

Kada je došla na mesto događaja, zatekla je stravičan prizor. Dva malena izgorela tela ležala su u automobilu, a otac nešto dalje. Muškarac je helikopterom prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Kantonalno ministarstvo Sen-Gala otvorilo je istragu o slučaju, a forenzičke ekipe pokušavaju da prikupe što više dokaza sa mesta nesreće. Neutešnoj majci devojčica pružena je psihijatrijska pomoć.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci

    27. avgust 2013 | 12:04

    Ovo ni najgorem dusmaninu ne pozeleti. Gospode Boze...Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA