POŽAREVAC: Krao struju iz Doma kulture

Pošto je kafić njegove supruge isključen sa mreže, Smiljan G. priključio je lokal na instalacije Doma kulture u Drmnu

  • 0

Protiv Smiljana G. (53) iz Drmna podneta je krivična prijava, jer je neovlašćeno kafić svoje supruge priključio na Dom kulture, koji se nalazi u blizini ovog lokala.

- Osumnjičeni je, tokom avgusta meseca, nakon što je kafić ”Fešn”, vlasništvo njegove supruge Jasne G., "Elektromorava" isključila sa mreže, ovaj lokal neovlašćeno priključio na struju iz Doma kulture, vlasništvo Mesne zajednice Drmno  kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Smiljan G. tereti se i za zloupotrebu položaja odgovornog lica, koju je izvršio u periodu od 2006. do 2008 godine, kada je bio predsednik MZ Drmno. On je tada novac prikupljen od meštana za plaćanje struje za rad seoske podstanice, bez odluke Saveta MZ uplatio “Telekomu” za kupovinu kablova.

Novac prikupljen od meštana za iste namene, zloupotrebio je i naredni predsednik MZ Drmno, Goran G. (53), jer ga je 2009. godine uplatio seoskom Fudbalskom klubu “Sloga”. Na ovaj način, Mesnu zajednicu Drmno njena dva bivša predsednika oštetila su za preko 100.000 dinara. Krivične prijave protiv njih policija je podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA