Majka i ćerka poginule, vraćajući se s pijace

Nastradale su bile u "zastavi" nad kojom su, zbog neprilagođene brzine, izgubile kontrolu i udarile u kamion koji se kretao u suprotnoj traci na magistralnom putu Prokuplje - Blace

  • 0

Dve osobe su nastradale danas oko 10 časova u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prokuplje - Blace kod sela Suvi Do.

Iako kod sebe nisu imale dokumenata i još uvek se vrši njihova identifikacija, prema prvim nezvaničnim podacima do kojih smo došli reč je o majci Momirki i ćerki Miljani S. rodom iz prokupačkog sela Tulara sa prebivalištem u Beogradu.

One su nastradale, vozeći "zastavu".

- U jednom trenutku zbog neprilagođene brzine stanju puta izgubile su kontrolu nad vozilom i bočno udarile u kamion koji se kretao u suprotnoj traci. Nastradale su na licu mesta i po svoj prilici ćerka je bila za volanom - kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da kod nastradalih nisu pronađena nikakva dokumenta, ali da su ih poznanici prepoznali.

- S obzirom na to da je u Blacu danas pijačni dan, najverovatnije su bile u kupovini i vraćale se ka Tularu, gde živi Momirkina majka. U gepeku ima paprike, hleba i ostalog sezonskog povrća. Ipak tek nakon uviđaja, koji je u toku, imaćemo detaljnije podatke - naglašava naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA