OSEĆA SE BOLJE: Jovanka Broz se ponovo smeje

Jovanka Broz se oporavlja, vratila joj se energija i smeje se. Smeštena je na odeljenju 'šok B' Urgentnog centra KCS , u sobi sa 15 kreveta i ne traži poseban tretman

  • 11

Jovanka Broz oseća se bolje.  Titova udovica nalazi se na odeljenju 'šok B' Urgentnog centra KCS , u sobi sa 15 kreveta, a dane provodi kao i svi drugi pacijenti. Njen krevet tek je malo izdvojen od ostalih, i zaklonjen staklom. Nema nikakav poseban tretman, niti ga je tražila, pišu "Novosti".

- Jovanka Broz je iznenađujuće bolje. Nije to medicinski veliko poboljšanje, ali u odnosu na petak, to je potpuno druga osoba. Smeje se  i zrači energijom i tu, u bolničkoj postelji vidi se da je izuzetno jaka žena. Umesto mi nju da hrabrimo, ona bodri sve nas. Neverovatno je koliko pozitivne energije izbija iz nje - navodi izvor.

I medicinski parametri pokazuju da je Jovanki bolje. Transfuzijom joj je popravljena krvna slika   Za nestabilnost u radu srca, jednu vrstu aritmije, dobija lekove, a zbog početne sepse i infekcije jedne od rana na telu i antibiotike.

Odobrenje da posećuju trenutno najpoznatiju pacijentkinju KCS ima samo najuža rodbina: sestra i bratanci. Oni joj i dolaze u posetu.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA