PLANA: Poginula dva deteta, povređeno 12 osoba!

U sudaru kombija holandskih i automobila francuskih registarskih tablica, u kojima su bili turski državljani, stradala su dva deteta starosti 3 i 10 godina

  • 8

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Velike Plane poginula su dva deteta, a povređeno je 12 osoba, preneo je RTS.

Sudarili su se kombi holandskih i automobil francuskih registarskih tablica u kojima su bili turski državljani.

Povređeni putnici prebačeni su u bolnicu u Smederevskoj Palanci i trenutno se radi na njihovom zbrinjavanju.

Nesreća se dogodila oko 4.30 časova kod skretanja za Veliku Planu, a prema prvim informacijama, poginula su dva deteta starosti tri i 10 godina koja imaju holandsko državljanstvo.

Zbog ovog udesa na auto-putu Beograd - Niš u smeru ka Beogradu bile su kilometarske kolone i vozila su bila naizmenično propuštana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    28. avgust 2013 | 09:10

    Jadni ovi vatrogasci sto vade leseve iz kola kakvih se oni prizzora nagledaju tokom radnog zivota

  • Boki

    28. avgust 2013 | 08:59

    Ti Turci su problematicni. Za njih treba stvarno izgraditi jedan turski motel gde ljudi mogu da se odmaraju i da prespavaju. Interesantno da nikome od nasih nije pala ideja da to urade, iako su svi gledali Tesnu kozu 2. Hotel Nais, i onako napusten, bio bi idelana lokacija.

  • ime

    28. avgust 2013 | 09:52

    @Boki. Dzaba napraviti Motel kad oni Timo ne staju. Imaju oni dva turska Motel na oba dva strana i opet ne vredi. Zalosno da se svake godine isto tako nesto desava. Ja Sam toko leta 3 puta preso autoput i pratio Sam Kako voze. Neki samo sto nisu zaspali za volanom, al ipak teraju dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA