EPS: Vraćamo novac građanima koji su preplatili račun

- Oni potrošači koji budu želeli da podignu preplaćeni novac sa starih računa moći će i to da urade na šalterima Elektrodistribucije Beograd i Elektrovojvodine

  • 4

Elektroprivreda Srbije (EPS) odlučila je da se po automatizmu prebaci preplaćeni novac potrošača sa prethodnog na nove račune za struju, da bi se izbegle gužve na šalterima i da građani ne bi morali lično da dolaze da to urade, izjavio je danas zamenik direktora EPS-a Životije Jovanović.

- Oni potrošači koji budu želeli da podignu preplaćeni novac sa starih računa moći će i to da urade - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare, povodom početka rada preduzeća "EPS snabdevanje", koje je od 1. jula zaduženo za javno snabdevanje potrošača strujom.

Na konferenciji je najavljeno da će od sutra svi koji su zainteresovani da sklope sporazum o reprogramu duga za struju, to moći da urade i na šalterima Elektrodistribucije Beograd i Elektrovojvodine, koje su do sada samo primali zahteve za reprogramiranje duga.

Ugovor o reprogramu, koji će biti poslednji izlazak u susret neredovnim platišama, moći će da se sklopi do kraja novembra, u više rata u zavisnosti od visine duga, a najviše na 120 rata.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    28. avgust 2013 | 17:51

    Neka mi neko kaže gde da upišem neku školu da bi razumeo EPSOVE. Račune. Napravili su haos . Oce li neko dobiti otkaz zbog ovoga svega,oće li doći neko pametniji i sposobniji pa bar da nemamo sa tim problema.

  • Hanover

    28. avgust 2013 | 17:06

    Ma uzmite i to.narodu pretice.sram vas bilo.sad ste vi kao dobri pa vracate.i sa mrtvog bi skinuli da mozete.

  • beogradjaniniin

    28. avgust 2013 | 20:50

    Ovde nesto debelo nije ispravno, teska kradja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA