Uhapšen brat predsednika opštine Doljevac

Zoran Ljubić, suvlasnik preduzeća DOO “Vodogradnja za iskop i preradu peska Pukovac”, uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti

  • 4

Zoran Ljubić, brat predsednika opštine Doljevac Gorana Ljubića Međarca, uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

Policijsko zadržavanje do 48 sati, zbog istog dela određeno je i trojici njegovih saradnika Aleksandru T. i Milanu C. obojici iz Pukovca i Nenadu M. iz Doljevca.

Kako saznajemo, Zoran Ljubić, inače suvlasnik preduzeća DOO “Vodogradnja za iskop i preradu peska Pukovac” i trojica njegovih radnika su se u ponedeljak sukobila sa vlasnikom druge separacije peska.

- Povod je bio pravo na iskop peska, a Ljubić i njegovi radnici su napali i upućivali ozbiljne pretnje oštećenom i njegovim sinovima - saznajemo u istrazi.

Istovremeno, policija je počela opsežnu kontrolu poslovanja firme “Vodogradnja”.

- Istražujemo poslovanje svih Ljubićevih firmi, ali i preduzeća koja su sa njima poslovala - rekli su naši sagovornici.

Predsednik doljevačke opštine Goran Ljubić kazao je da ništa ne zna o ovom događaju.

- Vraćam se sa puta, ne znam ništa o tome, ali moj brat je odrastao čovek i odgovara za svoje postupke - kratko je saopštio Ljubić.

Izborna lista “Goran Ljubić Međarac - Ujedinjeni regioni Srbije osvojila je na prošlim izborima u Doljevcu 64,5 odsto glasova, što je najbolji uspeh u Srbiji.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA