Kažnjen za parkiranje u Zagrebu, a u njemu bio zadnji put 1950!

Splićanin (73) kaže da je poslednji put u Zagrebu bio pedesetih godina prošlog veka na ekskurziji, a automobil koji ima je splitskih registarskih tablica, dok je u kazni navedena zagrebačka registracija

  • 3

Penzioner iz Splita je dobio kaznu od Zagrebačkog holdinga u kojoj traže da plati trošak za odnošenje vozila od 250 kuna, jer mu je u julu u Zagrebu premestio nepravilno parkirano vozilo, iako je on poslednji put u glavnom gradu Hrvatske bio kao učenik.

Splićanin (73) kaže da je poslednji put u Zagrebu bio pedesetih godina prošlog veka na ekskurziji,  a automobil koji ima je splitskih registarskih tablica, dok je u kazni navedena zagrebačka registracija.

- Kada sam iz poštanskog sandučeta uzeo kovertu i pročitao šta unutra piše, nisam dugo mogao da dođem sebi. U početku sam mislio da se radi o grešci i da me neko zafrkava. Poslali su mi kaznu za nešto što nisam napravio. Stvarno je sramota kako ljude uznemiravaju- rekao je revoltiran Splićanin.

Iz Odeljenja za odnose s javnošću Zagrebačkog holdinga priznali su grešku i najavili da će Splićanin dobiti pismo izvinjenja a kaznu neće morati da plati, jer je utvrđeno da se ne radi o njegovom vozilu.

Kako su objasnili u Zagrebačkom holdingu, greška se dogodila prilikom ispisivanja zapisnika u koji je upisana pogrešna registracija s jednom nulom manje, ali još uvek nije jasno kako su došli do imena Splićanina jer on na svom automobilu nema ni približno sličnu registracijsku oznaku.

Da stvar bude gora u zapisniku o preuzimanju vozila piše kako je vozilo i račun preuzela nepoznata osoba, pa se postavlja pitanje kome to Zagrebački holding predaje paukom podignuta vozila.

(Telegraf.rs/ Tanjuga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    28. avgust 2013 | 19:23

    U hrvatskoj odmosenje auta (u Zagrebu) , 250 kuna , to je 3800 din. U novom sadu , u srbiji (sve malim slovima) , ista "usluga" je 12000 do 25000 din. E to je vest.

  • Makarije

    28. avgust 2013 | 18:05

    Hrvatska sa svojim glupim problemima,...imamo mi i naših previše

  • Igor

    28. avgust 2013 | 20:38

    Nasa krv...braca hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA