Austrijanac izazvao tri saobraćajke u Kragujevcu i polupao pet automobila!

Kristijan P. dobio epileptični napad, pa je prikolica prikačena na njegov kamion napravila rusvaj u centru grada

  • 0

Austrijanac Kristijan P. (50), jutros nešto pre osam sati, na razdaljini od jednog kilometra izazvao je tri saobraćajne nesreće, u kojima je pet automobila polupano, a teže i lakše je povređeno troje ljudi!

Vozač, za koga se sumnja da je dobio epileptični napad, vozio je prebrzo kamion, dok se, prema svedočenju očevidaca, prikačena prikolica nekontrolisano kretala po kolovozu. Jureći ulicom, šleper je najpre zakačio automobil na raskrsnici ulice Grada Sirena i Lepeničkog bulevara, kod hale "Jezero".

Nakon ovog udesa vozač se nije zaustavio već je nastavio vožnju dalje kroz Lepenički bulevar i kod "Ćiftine" ćuprije udario tri automobila iz suprotnog smera. Deo prikolice njegovog kamiona prešao je u suprotnu kolovoznu traku, pa je oštetio "fiat punto" i "folksvagen polo" s kojima se mimoilazio.  U "folksvagenu" su povređeni vozač i putnik, a na "fijat punto" je posle udarca naletela "dačija sandero".

Dvesta metara dalje, na raskrsnici kod Zelene pijace kamion je udario u "folksvagen džetu" koja se kretala ispred njega i odbacio je na obližnju ogradu. Vozač "džete" je takođe povređen.

Vozač šlepera se ni tu nije zaustavio! Nastavio je ka "Maloj vagi" i zaustavio se tek kod "Šest topola".

Iza njega je ostao haos, a neverovatna sreća je da niko nije poginuo, iako su tri vozila gotovo uništena. Svi povređeni su zbrinuti u kragujevačkoj bolnici. O zdravstvenom stanju Austrijanca izjasniće se lekari. Policija je na licu mesta, a uviđaj je u toku.

(M.S. / kragujevac.co.rs / Beta / Foto:kragujevac.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA