• 5

Ovo su savetnici novog ministra privrede

- Nebojša Katić i Vladimir Gligorov su najbolji ekonomisti u zemlji, a tražićemo da se vrati i Branislav Zec, on je bio državni sekretar izuzetnog kvaliteta - kaže Milan Knežević, predsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća

  • 5

Milan Knežević, predsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća, najavljuje da bi savetnici novog ministra privrede Saše Radulovića mogli da budu direktor Siemensa u Srbiji Tihomir Rajlić ili ekonomisti Nebojša Katić i Vladimir Gligorov.
- Predložili smo Saši Raduloviću za savetnika Rajlića, direktora Siemensa, on to još nije prihvatio ali zamolićemo ga. Ja sam se ponudio da pomognem ministarstvu i Radulović se složio da vodim vladin Savet za mala i srednja preduzeća. Katić i Gligorov su po meni najbolji ekonomisti u zemlji, tražićemo i da se u ministarstvo vrati i Branislav Zec, on je bio državni sekretar izuzetnog kvaliteta, a tokom Dinkićevog mandata je otpušten - kaže Knežević.

On ističe da su Srbiji potrebni ljudi koji stvaraju i proizvode, a ne oni koji trguju i upravljaju.
Knežević dalje navodi da, ukoliko se stvori ambijent koji će uvažavati mišljenja nauke, a ne partija, neko od pomenutih stručnjaka bi mogao da prihvati mesto pomoćnika ministra.
- Zamolićemo ih, pa makar ih asocijacija angažovala i platila, potrebna su nam stručna mišljenja da ne nasedamo više na svoje genijalnosti - tvrdi predsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća.
(Telegraf.rs / Izvor: Politika)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sremac

    Asocijacija je tražila da Međunarodna organizacija rada(MOR) da reaguje na ideju Privredne komore da osnuje udruženje poslodavaca.Kad neleži vraže , Milan od Asocijacije izađe sa još genijalnijom idejom......da ON kao predsednik udruženja poslodavaca(Asocijacija) bude predsednik Vladinog saveta za mala i srednja preduzeća.Koga će on da predstavlja ?....vlast(Vladu) ili poslodavce......Šta mislite kako će na ovu ideju reagovati ista ta Međunarodna organizacija rada(MOR)...?

  • Seksoman

    Leleeee

  • Milan

    A,da nam ovaj Knežević koji se mnogo pravi pametan,prvo objasni po čemu je stručan Saša Radulović,koji su to rezultati u privredi koji njega preporučuju osim problematičnih stečajeva koje je vodio.Uvjeren sam da SNS u svojim redovima ima mnogo boljih,stručnijih,i svakako poštenijih stručnjaka od ovog preletača bez iole relevantnih stručnih rezultata.Mislim da je ovo prva greška našeg predsjednika g.A.Vučića.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima