CG: Uhapšen jer je izbo nožem vlasnika kafića

Posle skoro celodnevne potere, podgorička policija uhapsila je Dragutina Šuković (45) koji je sinoć u centru Podgorice teško ranio Gorana Milića (52).

  • 1

Dragutin Šuković (45) iz Mahale, koji je nožem sinoć ispred stadiona "Budućnosti" u centru Podgorice teško ranio Podgoričanina Gorana Milića (52), uhapšen je na području Zete.

Šuković je sinoć na trotoaru, pored bašte Milićevog lokala "My place" u pijanom stanju nožem nasrnuo na vlasnika kafića, koji ga je upozorio da ode zbog nepristojnog ponašanja. Šuković je gotovo čitavo poslepodne proveo u bašti kafića i pio alkohol. Pet minuta pre napada, u lokal je ušao Milić, koji je pokušao da zaustavi Šukovićeve perverzne scene u svojoj bašti.

- Šuković je počeo da skida odeću. Konobarica je vrisnula, a ljudi isu gledali u čudu šata se događa. Milić mu je tada prišao i rekao da izađe napolje. Uhvatio ga je za ruku i krenuo da ga izvede napolje.  Šuković je iznenada izvadio britvu i silovito nekoliko puta ubo Milića u vrat i grudi - ispričao je jedan od očevidaca napada. Stanje povređenog Milića je veoma ozbiljno.

Napadač registrovani teški i opasni nasilnik. Iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno da je Šuković nedavno napustio spuški zatvor, u kom je bio zbog najtežih krivičnih dela. On je u decembru 2011. godine izručen Crnoj Gori iz Švajcarske, gde je izdržavao višegodišnju kaznu zbog ubistva Mirka Stevića u Cirihu.  Šuković u evidenciji ima još jedan pokušaj ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA