• 9

Ovo je najveći džabalebaroš u Crnoj Gori!

Nikšićanin Vlado Bajalica je na takmičenju u ležanju pod sloganom "Ima hljeba bez motike" ležao trideset dva sata bez prekida i osvojio nagradu od 200 evra

  • 9

Nakon skoro trideset dva sata neprekidnog ležanja Crna Gora je dobila svog novog majstora izležavanja. Nikšićanin Vlado Bajalica, na takmičenju u ležanju, pod sloganom "Ima ljeba bez motike" osovojio je "laskavu“ titulu džabalebaroša bez premca i 200 eura nagrade. Do poslednjeg trena, kad se više nije moglo, kako reče zbog dosade, njegov protivnik u finalu, takođe Nikšićanin, Dimitrije Pejović, odlučio je da odustane.
"Jednostavno mi je dosadilo, a čini mi se da sam mogao još“, pravdao se Dimtrije.

Bitku u ležećem položaju tako je na kraju dobio Vlado. Nagrada od 200 eura, kaže, završiće u kafani.
- Ja sam ođe slučajno i došao. Navodno su me pozvali da nešto radim, a onda se ispostavilo da sve što treba da radim to je da ležim. Pa kad je već bilo tako, onda sam pokazao kako sam dobar radnik - našalio se Vlado.
Testirajući granice ljudske izdržljivosti Vlado se ipak dobro "pomučio“ da dođe do titule, jer su stroga pravila nalgala da se nipošto ne sme ustajati, pa ni do toaleta.
A "tolaet" je upravo bio i razlog zbog kojeg su uglavnom i svi prethodni učesnici redom odustajali. Neposredno pre nikšićkog finala učinio je to i prošlogodišnji pobednik, Podgoričanin Marko Đurović.
"Bešika me izdala. Nije se moglo više. Atmosefra je za razliku od prošle godine bila slabija, ali je zato konkurencija bila na nivou“, kazao je Marko.
(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    Sad to moze da doda u svoj CV xexe

  • zika

    e koja je to budalasta nacija sa budalastim obicajima. A sto je jos gore, oni se time dice!

  • G-Man

    Duze od 32 sata???Pa ti si onda srecna zena!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima