Ovo je najveći džabalebaroš u Crnoj Gori!

Nikšićanin Vlado Bajalica je na takmičenju u ležanju pod sloganom "Ima hljeba bez motike" ležao trideset dva sata bez prekida i osvojio nagradu od 200 evra

  • 9

Nakon skoro trideset dva sata neprekidnog ležanja Crna Gora je dobila svog novog majstora izležavanja. Nikšićanin Vlado Bajalica, na takmičenju u ležanju, pod sloganom "Ima ljeba bez motike" osovojio je "laskavu“ titulu džabalebaroša bez premca i 200 eura nagrade. Do poslednjeg trena, kad se više nije moglo, kako reče zbog dosade, njegov protivnik u finalu, takođe Nikšićanin, Dimitrije Pejović, odlučio je da odustane.

"Jednostavno mi je dosadilo, a čini mi se da sam mogao još“, pravdao se Dimtrije.

Bitku u ležećem položaju tako je na kraju dobio Vlado. Nagrada od 200 eura, kaže, završiće u kafani.

- Ja sam ođe slučajno i došao. Navodno su me pozvali da nešto radim, a onda se ispostavilo da sve što treba da radim to je da ležim. Pa kad je već bilo tako, onda sam pokazao kako sam dobar radnik - našalio se Vlado.

Testirajući granice ljudske izdržljivosti Vlado se ipak dobro "pomučio“ da dođe do titule, jer su stroga pravila nalgala da se nipošto ne sme ustajati, pa ni do toaleta.

A "tolaet" je upravo bio i razlog zbog kojeg su uglavnom i svi prethodni učesnici redom odustajali. Neposredno pre nikšićkog finala učinio je to i prošlogodišnji pobednik, Podgoričanin Marko Đurović.

"Bešika me izdala. Nije se moglo više. Atmosefra je za razliku od prošle godine bila slabija, ali je zato konkurencija bila na nivou“, kazao je Marko.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Raka

    31. avgust 2013 | 23:51

    E svaka čast! Puno uspeha u daljem dzabalebarenju!čoek je najbolji, nema šta...

  • Aha

    1. septembar 2013 | 02:46

    Jel ovaj nije pisao 32 sata ili je pisao u gace?

  • Makarije

    1. septembar 2013 | 02:45

    Eto imaju i oni brend za EU ,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA