ISTRA: Srušio se avion u more, dvoje poginulo!

Oko 15 časova policiji je javljeno da je sto metara od lučice Pomer, mali avion, verovatno turistički, sa dva člana posade, iz zasad nepoznatog razloga pao u more. Hrvatski mediji javljaju da su sa okolnih brodića pokušali da pomognu stradalima, ali da je pomoć kasno stigla

  • 0

Komadi smrskanog aviona potonuli su na 6 metara dubine pa se pretpostavlja da će uskoro uslediti opsežna akcija policijskih ronilaca ne bi li se utvrdilo šta se sa avionom zaista dogodilo.

Oko 15 časova policiji je javljeno da je  sto metara od lučice Pomer, mali avion, verovatno turistički, sa dva člana posade iz zasad nepoznatog razloga pao u more.

Po prvim podacima pulske Lučke kapetanije, avion se po udarcu u površinu mora raspao. Utvrđuje se o kom se avionu radi, odakle je poleteo i gde je nameravao da sleti, kao i identitet dvoje stradalih.

Putnicima iz aviona navodno su pokušali da pomognu ljudi sa okolnih brodića, ali bezuspešno. Policija i Lučka kapetanija na mestu nesreće obavljaju uviđaj.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA