Indijski policajci silovali devojku u Nju Delhiju

- Nakon što su je isprebijali i silovali, oni su od nje uzeli bankovnu karticu sa koje su podigli novac - rekao je šef lokalne policije Arun Kumar

  • 9

Među četiri muškarca uhapšena zbog silovanja 28-godišnje devojke u predgrađu Nju Delhija nalaze se i dva policajca, javljaju danas indijski mediji.

Devojka je silovana u kući u kojoj je bila u poseti prijatelju u naselju Noida u petak naveče, a naredni dan podnela je prijavu u policiji, nakon čega je usledilo hapšenje, piše list "Hindu". List navodi da su dva policajca i još trojica drugih muškaraca provalila u kuću i rekli prijatelju devojke da izađe, nakon čega su je napali.

- Nakon što su je isprebijali i silovali, oni su od nje uzeli bankovnu karticu sa koje su podigli novac - rekao je šef lokalne policije Arun Kumar televiziji NDTV.

Peti optuženi je u bekstvu. Lekari su potvrdili da je devojka silovana, a optuženi su priznali krivično delo. Hapšenje je usledilo nakon što je juče izrečena prva kazna za grupno silovanje devojke u autobusu u Nju Delhiju.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    1. septembar 2013 | 19:40

    Шта је са овим Индијцима и силовањима у последње време?! Па зар у земљи од преко милијарду становника не може да се нађе нека добровољно него мора тако чопоративно?

  • Ljilja

    1. septembar 2013 | 19:52

    U Indiji ljudi nisu normalni zive kao divljaci

  • Dusan

    1. septembar 2013 | 21:21

    Ovi nasi Jos nisu poceli silovati, pitanje je vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA