• 4

Vučić otvorio štampariju Ringijera

- Zahvalni smo im na ulaganju i zadovoljni što su razumeli da je Srbija dobro mesto za investiranje - rekao je prvi potpredsednik Vlade

  • 4

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić otvorio je danas, zajedno sa investitorima, novu štampariju kompanije Ringijer-Aksel Springer, uz poruku da je to dokaz da je Srbija sigurna zemlja za ulaganje i uz uverenje da zemlja polako, ali sigurno izlazi iz krize.
Vucić je na otvaranju štamparije ATP Print rekao da je ova investicija za Vladu Srbije važna iz više razloga, pored ostalog i zato što je u našem interesu da kompanije koje ulažu u našoj zemlji mogu da ostvare profit i da pritom nemaju nikakve, ni pravne, ni političke prepreke na tom putu.


Prema njegovim rečima, otvaranje ATP Printa govori mnogo toga dobrog o kompanijama - investitorima, ali ne govori loše, već dobro i o Vladi Srbije, jer tako moćne kompanije ne bi ulagale u zemlju koja je nesigurna i u kojoj ne mogu da pozitivno da posluju.
- Zahvalni smo im na ulaganju i zadovoljni što su razumeli da je Srbija dobro mesto za investiranje -  rekao je Vučić, i dodao da je veoma bitno što će tu biti i novih radnih mesta, i da su naši građevinari realizovali taj projekat.

Vicepremijer je istakao da se neretko ne slaže sa svim onim što se objavi u izdanjima Ringijer-Aksel Springera, ali smatra da to, takođe, dobro govori i o Vladi Srbije.
On je primetio da su možda izabrali dobar put, jer, kako je objasnio, naš narod voli da kritikuje Vladu Srbije, a i za Vladu je to dobro, rekao je, jer će pod pritiskom više i bolje raditi.
(Telegraf.rs/ Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijevic

    Bracala, jel dovoljno jasno? Blic? Jel sada jasno? LDP, B92? Jel jos jasnije? Hoces da nastavim?

  • Дејан М.

    Невероватно! Страна фирма која не поштује ни у једном свом издању званично Уставом загарантовано српско ћирилично писмо све ове године колико су овде, а држава Србија стаје иза њих! Ти исти у Русији, Украјини, Бугарској, Македонији, Грчкој... штампају све на њиховом ћириличном писму и поштују земљу домаћина, само код нас може да се безобразно и смишљено форсира хрватско латинско писмо!

  • Bracala

    Kazi nam Arsenijevicu ko stoji?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima