Vučić otvorio štampariju Ringijera

- Zahvalni smo im na ulaganju i zadovoljni što su razumeli da je Srbija dobro mesto za investiranje - rekao je prvi potpredsednik Vlade

  • 4

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić otvorio je danas, zajedno sa investitorima, novu štampariju kompanije Ringijer-Aksel Springer, uz poruku da je to dokaz da je Srbija sigurna zemlja za ulaganje i uz uverenje da zemlja polako, ali sigurno izlazi iz krize.

Vucić je na otvaranju štamparije ATP Print rekao da je ova investicija za Vladu Srbije važna iz više razloga, pored ostalog i zato što je u našem interesu da kompanije koje ulažu u našoj zemlji mogu da ostvare profit i da pritom nemaju nikakve, ni pravne, ni političke prepreke na tom putu.

Prema njegovim rečima, otvaranje ATP Printa govori mnogo toga dobrog o kompanijama - investitorima, ali ne govori loše, već dobro i o Vladi Srbije, jer tako moćne kompanije ne bi ulagale u zemlju koja je nesigurna i u kojoj ne mogu da pozitivno da posluju.

- Zahvalni smo im na ulaganju i zadovoljni što su razumeli da je Srbija dobro mesto za investiranje -  rekao je Vučić, i dodao da je veoma bitno što će tu biti i novih radnih mesta, i da su naši građevinari realizovali taj projekat.

Vicepremijer je istakao da se neretko ne slaže sa svim onim što se objavi u izdanjima Ringijer-Aksel Springera, ali smatra da to, takođe, dobro govori i o Vladi Srbije.

On je primetio da su možda izabrali dobar put, jer, kako je objasnio, naš narod voli da kritikuje Vladu Srbije, a i za Vladu je to dobro, rekao je, jer će pod pritiskom više i bolje raditi.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijevic

    2. septembar 2013 | 12:14

    Vucicu, znas li ko stoji iza Ringijera?!

  • Petar Arsenijevic

    2. septembar 2013 | 20:38

    Bracala, jel dovoljno jasno? Blic? Jel sada jasno? LDP, B92? Jel jos jasnije? Hoces da nastavim?

  • Bracala

    2. septembar 2013 | 13:27

    Kazi nam Arsenijevicu ko stoji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA