Asadova žena je bezdušna i opsednuta svojom lepotom!

- Asma el Asad nema srca. Misli da će njena porodica decenijama vladati Sirijom. Ona želi da bude sigurna da će njen najstariji sin Hafez naslediti svog oca - smatra bivši savetnik predsednika Sirije Bašara el Asada

  • 15

Asma el Asad (38), supruga sirijskog predsednika Bašara el Asada, ubeđena je da će njena porodica i u narednim decenijama vladati tom zemljom, izjavio je Ajman Abdel Nur, bivši savetnik njenog muža.

- Jedine stvari o kojima ona brine jesu da izgleda lepo i da bude elegantna. Ona je opsednuta svojom lepotom - preneli su britanski mediji reči Nura.

- Asma je bezdušna. Ona nema srca. Misli da će njena porodica decenijama vladati Sirijom. Ona želi da bude sigurna da će njen najstariji sin Hafez naslediti svog oca - rekao je Nur o ženi koja je pre samo nekoliko godina i na Zapadu bila izuzetno cenjena, a modni magazin "El" joj je čak dodelio titulu najlepše obučene žene političara ispred tadašnje prve dame Francuske Karle Bruni ili supruge predsednika SAD Mišel Obame.

Inače, koliko je Asma bila omiljena na Zapadu pre samo nekoliko godina potvrđuje i činjenica da su je britanski mediji prozvali Pustinjskom ružom, dok su je pojedini mediji čak upoređivali i sa britanskom princezom Dajanom. Asma je odrasla u predgrađu Londona, a u tom gradu je i završila studije na Kraljevskom koledžu.

Do sredine 90-ih radila je kao bankarka, a tada je i započela svoju vezu sa Bašarom, bivšim oftamologom koji je 2000. nasledio svog oca na mestu predsednika Sirije. Asma koja sa Bašarom ima troje dece Hafaza (12) i Karima (9) i ćerku Zeinu (10) planira da njeno najstarije dete nasledi Bašara.

(Telegraf.rs / Izvor: Habermonitor.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    2. septembar 2013 | 13:36

    Ha ha lepota uzas

  • haris

    2. septembar 2013 | 16:53

    Ledi Di je bila bolja i bogom data ,,,,,,?

  • Пeра

    2. septembar 2013 | 13:02

    Бла, бла, бла... Тугаљиво-отужна класична пропаганда западних медија...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA