SRBE NA VRBE: Ustaški grafit na pravoslavnoj crkvi u Dubrovniku! (FOTO) (VIDEO)

Crkva Svete blagovesti, tunel na istočnom ulazu u Dubrovnik i najveće naselje Mokošica jutros su osvanuli ispisani uvredljivim grafitima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika heisenberg
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jeca

    04. septembar 2013 | 21:37

    Nova vest, grafit je uklonjen tako da... Nije im dugo trajao!!!

  • mia

    04. septembar 2013 | 14:23

    @marijana an...moj suprug je Hrvat pravoslavne vjere i imamo ista misljenja.A to da da on meni nesto "izbija"iz glave,nema potrebe...a nebi se ni usudio,moj posao je takav da moram redovito trenirati u teretani + posjedujem znanje nekoliko borilackih vjestina koje odrzavam na redovnim treninzima...:-)...Ti marijana li prosudjujes po sebi samoj,neshvacas da nisu svi genetski otpad kao ti :-)

  • Vladimir

    03. septembar 2013 | 19:39

    Molim sve srbe da se isele iz hrvatske. Opet će nas po treći put za 100 godina poklati kao pilat. Kakve table kakva ćirilica. Za srbe ne važi to. Kad sebi pogledamo u oči i priznamo da smo gradjani ne drugog nego trećeg reda, onda možda i bude budućnosti za nas. Ovako živimo u laži i prevari da mi kao Srbi imamo nekakva prava. Verujte da nemamo. Srpska glava je poslednjih 100 godina jeftinija od šišanja. Zašto da ponovo svoju decu pustimo da ih zlikovci pokolju. Zašto je teško priznati da smo narod bez prava i bez države. Kad to uradimo i krenemo od nule onda ćemo za 100 godina verovatno imati nešto i neće nas više ubijati kao stoku. Za početak totalno bojkotovati sve vezano za hrvatsku i pustiti ih da mrze nekog drugog. Ajde da im pomognemo da više ne vide ni jednog srbina u hrvatskoj sledeći vek. A posle toga da vidimo jel i dalje važi srbe na vrbe. Ajde da ih ostavimo bez srba. Neka nekog drugog vesaju kolju i bacaju u jame. Ja to više ne želim da doživim, ni da pročitam ni da mislim o tome. Zato daj da im pomognemo da nas preko dunava i save nema ni jednoga. Ionako će nas pobiti sve. Bolje sačuvati narod. Mi im ne trebamo i oni nas mrze. Daj da sebi to konačno priznamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA