Jagodina umesto komunalaca uvodi školske policajce

- Umesto da plaćamo komunalnu policiju koja bi trčala za građanima i pisala kad su se i gde nepropisno parkirali, mi ćemo plaćati školsku policiju, za svaku školu po jedan policajac, tako da roditelji mogu da budu potpuno mirni - rekao je Dragan Marković Palma

  • 12

Za 10 dana svaka škola u Jagodini imaće školskog policajca, a oni će biti plaćani iz budžeta grada novcem koji je namenjen komunalnoj policiji, najavio je na prijemu đaka prvaka predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković.

- Umesto da plaćamo komunalnu policiju koja bi trčala za građanima i pisala kad su se i gde nepropisno parkirali, mi ćemo plaćati školsku policiju, za svaku školu po jedan policajac tako da roditelji mogu biti potpuno mirni. Ove godine imamo dva odeljenja više nego prošle, jedno u OŠ "17. Oktobar" i drugo u OŠ ,"Rada Miljković".

U školi u Bunaru gde smo imali samo jednog đaka, sada ih imamo devet. Ove godine srednju školu je upisalo 772 učenika za razliku od prošlogodišnjih 605, rekao je Marković i pozvao roditelje koji imaju troje i više dece da u zgradi gradske skupštine dođu po rančeve i školski pribor.

Marković je podsetio da sledeće godine Jagodina dobija pet italijanskih i jednu rusku fabriku, da je cena vrtića najjeftinija u Evropi kao i da se razmišlja o povećanju novčanog iznosa za svako rođeno dete. Prvaci su dobili 8.000 dinara za polazak u prvi razred, a dvočasovni program za njih je izveo mađioničar Igor Trifunov.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • james 6

    3. septembar 2013 | 15:27

    Za svaku pohvalu!

  • srdjan

    3. septembar 2013 | 15:29

    Svaka cast majstore. Drago mi je sto ovakav covek postoji u srbiji. Nek se ostali ugledaju na njega. Bice mnogo bolje

  • Marina Marković

    3. septembar 2013 | 16:19

    I treba,jer komunalci uopste ne rade svoj posao,to su drustveni paraziti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA