Ranjen sin Ramiza Delalića Ćele (VIDEO)

Očevici su naveli da su dva automobila, alfa romeo i reno megan, u jednom trenutku stali jedan pored drugog da bi se potom čula dva pucnja

  • 4

Benjamin Delalić, sin ubijenog Ramiza Delalića Ćele, ranjen je u pucnjavi koja se u utorak, 3. septembra, dogodila u sarajevskom naselju Hrasno.

Prema informacijama iz Kliničkog centra Sarajevo, Delalić je zadobio povrede u predelu ramena i šake i upućen je na operaciju.

Očevici su naveli da su dva automobila, alfa romeo i reno megan, u jednom trenutku stali jedan pored drugog da bi se potom čula dva pucnja. Iz kog je auta pucano, očevici nisu mogli da potvrde.

Na licu mesta pronađena je jedna čaura.

Za sada niko nije uhapšen.

Ramiz Delalić Ćelo bio je optužen za ubistvo srpskog svata Nikole Gardovića kod stare pravoslavne crkve na Baščaršiji u martu 1992. godine, ali taj sudski postupak nikada nije završen.

On je ubijen u junu 2007. godine u Sarajevu, u sačekuši ispred stana u kojem je živeo, a narkobos Naser Keljmendi osumnjičen je da je naručio njegovo ubistvo.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarkom

    4. septembar 2013 | 11:54

    Hoce sjest, nece sjest, joj drame.

  • ...

    4. septembar 2013 | 11:58

    A jeste lik...hahahahahhaha

  • muz

    4. septembar 2013 | 13:42

    ostavio tata dugove u amanet...placaj tatine zlocine, ubio je nevinog covjeka kojeg nikad u zivotu video nije, samo zato sto je srbin. ali nicoja nije do zore gorjela. on noje dugo poIveo, a ocigledno nece ni sin. ipak se njegova loza zatire...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA