KRIT: Dva Albanca uhapšena zbog 1.000 stabala kanabisa

Policija je otkrila plantažu maka sa stablima kanabisa, jedan revolver sa municijom, 14 metaka istog kalibra, tri mobilna telefona i dve albanske zastave

  • 2

Grčka policija je na Kritu otkrila plantažu sa oko 1.000 stabala kanabisa i posle razmene vatre je uhapsila dvojicu Albanaca.

Grčka policija je otkrila plantažu maka sa stablima kanabisa visokih četiri metra, koji su u vlasništvu dvojice Albanaca koji su u pokušaju da izbegnu hapšenje pucali iz vatrenog oružja.

Jedan od dvojice uhapšenih Albanaca, identifkovan kao Aleksandar Kola (35), pokušao je da pobegne pucajući u policajce. Kola je tokom razmene vatre ranjen u levu butinu i kasnije prebačen u Opštu bolnicu u Rethimnu, gde je pod policijskim nadzorom.

Policija je zaplenila više od 1.000 stabala kanabisa, jedan revolver sa municijom, 14 metaka istog kalibra, tri mobilna telefona i dve albanske zastave.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. septembar 2013 | 16:31

    Masala-masala, bravo braco Grci!

  • Jugovitezic

    4. septembar 2013 | 17:56

    Sta bravo? Valda nije moglo to preko noci narasti 4 metera, to ih neko posezavo pa kad su se zamerili onda ih kao tek nasli! Stare price...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA