ALEKSINAC: Ubio komšiju iz lovačke puške (FOTO)

Radoslav Pavlović (65) ubio je svog prvog komšiju Dejana Veljkovića (42) iz sela Krušje kod Aleksinca jednim hicem iz lovačke puške

  • 1

Dejan Veljković (42), iz sela Krušjе kod Aleksinca, brutalno je ubijen oko 11.40 sati u svom dvorištu, a niška policija je uhapsila njegovog prvog komšiju Radoslava Pavlovićа (65), zbog sumnje da je ispalio jedan smrtonosni hitac iz lovačke puške.

Dejan se vraćao sa prikupljanja sena, a kada je ušao u dvorište već je bio na nišanu komšije Pavlovića, koji se nalazio na vrhu svoje štale, gde su na prozorčićima bile raspoređene dve lovačke puške. Potom je ispalio smrtonosni hitac.

- Pokušala sam da mu pomognem, da zaustavim krvarenje – priča Dejanova supruga Dragica. - Istrčao je i sin Milan, otrča kod komšije da povezemo Dejana do bolnice u Aleksincu, ali je usput izdahnuio.

Posle zločina Pavlović se zabarikadirao u kuću do dolaska policije. Prilikom pretresa, kod osumnjičenog su pronađene dve lovačke puške i pištolj, a za koje je imao uredne dozvole za držanje. Radoslav Pavlović se nedavno vratio iz Švajcarske, gde je penzionisan, a u selu pričaju da se često opijao i svađao s komšijama bez razloga.

Pojedini meštani Krušja čak tvrde da im je pokazivao spisak sa desetak meštana, koje je planirao da likvidira. Međutim, kako saznajemo, u niškoj policiji nemaju potvrde o tom spisku, a tek treba da se utvrdi motiv ubistva jer je poznato da Dejan Veljković i Radoslav Pavlović nisu bili u svađi, niti su jedan drugom bilo šta dugovali. Posle saslušanja, istražni sudija Višeg suda u Nišu odredio je pritvor do mesec dana Radosavu Pavloviću.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A bice godina jos

    4. septembar 2013 | 20:13

    Matora alkoholisana drtina, smrtna kazna za takve i slicne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA