• 0

KRAGUJEVAC: Tvrdi da su ga kolege silovale na smenu, oni to negiraju!

Radnik Šumadija DES optužuje da su ga kolege, porodični ljudi, silovali na smenu, što oni negiraju. Obojica uhapšenih radnika sprovedeni su juče istražnom sudiji

  • 0

Radnici preduzeća "Šumadija DES" Z. M. (33) i M. M. (31), osumnjičeni za silovanje kolege D. J. (33) u policiji su negirali sve optužbe. Njih je D. J. optužio da su ga na silu odveli u toalet fabričke hale i silovali na smenu.
D. J. je gluv od rođenja i ima usporene pokrete tela, a navodni napadači su osobe sa nekim stepenom mentalne ometenosti. U policiji kažu da je D. J. objasnio da je silovan u ponedeljak nakon obroka oko 10 sati.

- Kako jede sporije od ostalih, ostao je poslednji u menzi. Ispričao je da su osumnjičeni ušli kada je ostao sam. D. J. je rekao da su ga njih dvojica na silu iz menze odvukli u toalet. Jedan ga je tamo držao za ruke, a drugi silovao. Onda su se zamenili, objasnio nam je D. J. pred psihologom, kaže izvor iz istrage.

Žrtva je sa majkom istog dana bio kod lekara, pa je slučaj prijavljen policiji. Detaljni medicinski pregled u utorak potvrdio je da ima povreda koje ukazuju da postoji mogućnost da je reč o silovanju. U utorak je D. J. prstom pokazao ko su kolege koje sumnjiči za napad.
U fabrici „Šumadija DES" niko zvanično nije hteo da komentariše događaj. Jedan od rukovodilaca kaže da ne može da veruje da se zaista odigrao takav napad, a da niko ništa nije čuo.
- Obojica koje D. J. optužuje su oženjeni. Jedan ima dvoje, drugi troje dece. M. M je miran čovek, radi na galvanizaciji. Z. M. je varilac. D. J. je pomoćni radnik, dodaje delove, pomaže kolegama. Znam da se D. J. u ponedeljak posle obroka požalio da ga boli stomak i otišao kući. Tek kada je stigla policija čuo sam šta se desilo, kaže rukovodilac u Šumadija DES.
Obojica uhapšenih radnika sprovedeni su juče istražnom sudiji. Njih policija tereti za krivično delo silovanje. Osumnjičeni su pravno sposobni, mogu da odgovaraju pred zakonom.
(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima