• 5

Meksiko legalizuje uzgoj kanabisa?

Za sada je dozvoljeno posedovati pet grama kanabisa za ličnu upotrebu, ali uzgajanje i prodaja nisu dozvoljeni

  • 5

Vlasti Meksiko Sitija planiraju da legalizuju uzgoj kanabisa za sopstevene potrebe i da omoguće otvaranje privatnih klubova u kojima bi bilo dozvoljeno njeno konzumiranje.
Predlog uključuje mogućnost uzgajanja tri biljke kanabisa po osobi i otvaranje "neprofitnih privatnih klubova", koji, međutim, zahtevaju postojanje registra članova, proizvodnje i konzumacije ove drogeZa sada je dozvoljeno posedovati pet grama kanabisa za ličnu upotrebu, ali uzgajanje i prodaja nisu dozvoljeni.

Zaključci sa nedavnog međunarodnog foruma na kojem su učestvovali i predstavnici UN i Organizacije američkih država su da postoji osnova za raspravu u gradskoj skupštini Meksiko Sitija o legalizaciji droga, uprkos tome što je region suočen sa nasiljem zbog trgovine narkoticima.
Bivši predsednik Visente Foks bio je za legalizaciju kanabisa kao rešenja u borbi protiv nasilja, ali se sadašnji predsednik Meksika Enrike Pena Njijeto protivi tome.
(Telegraf.rs / Beta)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    Selidba u Meksiko....:D

  • mico

    doš'o je kraj svijeta!koliko ja vidim nema više dobrog vremena!danas izgleda ljudi nemogu da budu sretni i veseli ako ne uzimaju razne droge,alkohol idr.žalosno. stara dobra vremena,nikad više nažalost!!!

  • Seksoman

    To nece proci kod ovog politickog olosa pa moraju i oni nesto da zarade jbg

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima