Dva maloletnika krala uz pretnju pištoljem, nožem i bejzbolkom!

Jedan od osumnjičenih je najčešće nosio plastičnu masku "anonimus", a drugi je bio maskiran fantomkom ili naočarima za sunce

  • 1

Policijski službenici PU za grad Beograd su uhapsili dva maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su, na teritoriji Zemuna i Novog Beograda, izvršili više krivičnih dela razbojništva, saopštio je MUP.

Postoje osnovi sumnje da su maloletnici, maskirani fantomkama i uz pretnju pištoljem, nožem, bejzbol palicom ili elektrošokom, ulazili u prodajne objekte nekoliko većih preduzeća i od radnika oduzimali dnevni pazar.

Nakon toga su bežali sa lica mesta. U dva navrata pokušali su bezuspešno da izvrše i razbojništvo u prostorijama pošte u Zemunu.

Prilikom izvršenja navedenih dela, jedan od maloletnika najčešće je nosio plastičnu masku "anonimus", a drugi je bio maskiran fantomkom ili naočarima za sunce.

U jednom od prodajnih objekata na Novom Beogradu, jedan od osumnjičenih je, uz pretnju nožem i elektrošokom, u četiri navrata izvršio krivično delo razbojništvo, odnoseći novac od pazara.

On je, uz krivičnu prijavu, sproveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    6. septembar 2013 | 15:47

    Bravo deco.Mogu li i ja sa vama, umem sa oružjem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA